Boek voordelig uw taxi

123taxi

Bereken de prijs van uw taxirit en bestel. Geen verborgen kosten bij 123taxi.

123taxi

123taxi is een landelijke vervoersbedrijf met airport- en taxi service voor korte en lange afstandsritten die 24 uur per dag, 7 dagen per week (ook tijdens feestdagen) tot uw dienst staat. 123taxi vervoert passagiers in Nederland en omgeving. U kunt bij 123taxi rekenen op een verantwoordelijke en bekwame taxichauffeur.

Personenvervoer en groepsvervoer
U bestelt een taxi voor het gewenste aantal personen. U betaalt een tarief per taxi, ongeacht het aantal personen dat in de taxi plaats neemt. De taxi verschijnt op de door u gewenste tijd en brengt u naar de door u gewenste bestemming. 123taxi rijdt ook naar verre plaatsen in Nederland, België en Duitsland. Staat een plaats niet tussen neem dan contact op met 123taxi, wellicht kunnen wij iets voor u betekenen. 123taxi beschikt ook over taxibussen tot en met 8 personen.

Vervoer voor lange afstanden
123taxi rijdt ook lange afstandsritten tegen een vaste betaalbare prijzen. Heeft u vraag over lange afstandsritten dan kunt u terecht bij onze informatiedesk (chat, rechts onderin).

Luchthavenvervoer
Dagelijks rijdt 123taxi naar luchthavens in Nederland, België en Duitsland en kan hierdoor een voordelige prijs hanteren. 123taxi rijdt bijvoorbeeld naar Schiphol, Rotterdam-The Hague Airport, Eindhoven Airport of bijvoorbeeld naar een luchthaven in België Brussels Airport (Zaventem Airport) of naar Duitsland bijvoorbeeld Düsseldorf International Airport.

Evenementen-/uitgaanstaxi
Heeft u een glaasje op? Rijd dan niet zelf maar laat je rijden. De uitgaanstaxi van 123taxi brengt je veilig thuis, overal in Nederland.

Taxi naar België en Duitsland

Alle bestemmingen

Wij rijden naar iedere locatie in Nederland en luchthavens in België en Duitsland.


Vaste tarieven

Wij hanteren niet de dure meterprijs maar goedkope vaste tarieven. Geen nare verrassing achteraf.

Betrouwbaar

De chauffeur staat op afgesproken tijdstip voor u klaar.